Wasko kinderopvang en peuterspeelzalen

Wasko Kinderopvang is dé regionale kinderopvangorganisatie in de Alblasserwaard en biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar in 5 gemeentes: Papendrecht, Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en Giessenlanden.

Of je nu kiest voor dagopvang, peuterspeelzaal, peuteropvang, buitenschoolse, tussenschoolse of vakantieopvang; bij Wasko Kinderopvang staat kwaliteit centraal. Bij Wasko is dat kinderopvang méér is dan kinderen opvangen. Wasko voegt hier graag ‘iets’ aan toe. Dat ‘iets’ is de pedagogische kwaliteit. Wasko biedt kinderen de ruimte te ontspannen en zich te ontwikkelen. Maar veel meer nog: zij geeft kinderen een tweede ‘thuis’ gevoel. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, ravotten, sporten, knutselen en vriendschappen aangaan, rekening houdend met wensen, interesses, geloof, gevoelens en behoeften, in een veilige omgeving. Wasko kent naast reguliere BSO ook de Sport, Natuur en Zwem-BSO.

www.wasko.nl …. Ruimte om te groeien


Over Wasko:

Wasko biedt pedagogisch verantwoorde opvang in een veilige, liefdevolle en kindvriendelijke omgeving in de hele Alblasserwaard. Wasko is meer dan alleen maar opvang. Wasko helpt ouders kinderen op te voeden, stimuleert de ontwikkeling en sociale vaardigheden van kinderen en biedt ruimte voor ontspanning met een gevarieerd activiteitenprogramma. Wasko biedt al meer dan 25 jaar  ruimte om te groeien voor kinderen én ouders. www.wasko.nl

Aanmelden:
Meer informatie over de Wasko buitenschoolse opvang, kinderdagverblijven en/of peuterspeelzalen in de Gemeente Molenwaard? Op www.wasko.nl vind je alle informatie, de voorwaarden  en een aanmeldknop. Ook zit de klantenservice voor u klaar om te helpen bij bijvoorbeeld een proefberekening kindertoeslag voor de opvang.
klantenservice@wasko.nl | 078 – 615 71 65

Programma overzicht

Onderstaand is per locatie te zien voor welke activiteiten de kinderen van Wasko zich kunnen inschrijven.

BSO Het Carillon –  Nieuw lekkerland

ben-bizzie-brief-nieuw-lekkerland-periode-1

De Groene BSO en Alles Kids – Groot-Ammers

ben-bizzie-brief-groot-ammers-periode-1

‘t Spreeuwenest – Nieuwpoort-Langerak

ben-bizzie-brief-nieuwpoort-periode-1

De Boerderij – Bleskensgraaf, Brandwijk

ben-bizzie-brief-bleskensgraaf-periode-1