Lekkerlands sportfestijn!

 

Middels deze brief willen wij u op de hoogte brengen van het Lekkerlands sportfestijn op zaterdag 7 juli. Molenwaard Actief organiseert in samenwerking met de plaatselijk sportverenigingen een sportieve ochtend waar de jeugd van Nieuw-Lekkerland en omstreken, kennis kan maken met diverse sporten.

 

Volleybalvereniging Molenwiek ’74, basketbalvereniging Klipperstars, tennisvereniging NLTC en voetbalvereniging Nieuw-Lekkerland verzorgen allemaal een sportclinic van een half uur. Tijdens dit half uur maken de deelnemers kennis met de betreffende sport. Er wordt gebruik gemaakt van bestaande faciliteiten zoals het kunstgrasveld en de tennisbanen. Verder worden er twee beachvolleybalvelden gerealiseerd, komt er een ‘join volleybal bus’ en ligt er een professioneel Streetbasketbalcourt.

 

De afgelopen weken is er tijdens de gymles al aandacht besteed aan de verschillende sporten. Hierdoor hebben de kinderen zich alvast kunnen voorbereiden op het sportfestijn van zaterdag 7 juli.

 

Om 9.45 uur starten we met een gezamenlijke warming-up. Vervolgens volgen de kinderen de clinics in groepen, ingedeeld op leeftijd. Elke sport beoefenen we een half uur. Daarna draaien we door naar de volgende sport.

 

Informatie Lekkerlands sportfestijn

 

Wat:                 beachvolleybal, basketbal, voetbal en tennis

Waar:               evenemententerrein Nieuw-Lekkerland (tussen de tennis en het zwembad)

Wanneer:         zaterdag 7 juli

Deelname:        gratis

Tijd:                 9.45 uur tot 12.30 uur

Kleding:           sportkleding

Omkleden:       is mogelijk, deelnemers kunnen omkleden en douchen bij tennisvereniging NLTC

Presentje:         elke sporter krijgt na afloop een medaille voor deelname, iets te eten en te drinken.

 

Op de achterzijde vindt u het inschrijfformulier voor het sportfestijn. Daarnaast is het vanaf 11 juni ook mogelijk om uw via de schoolsite in te schrijven. Heeft uw zoon/dochter vrienden, familieleden of andere bekenden die ook mee willen doen, dan kunt u die ook via het inschrijfformulier inschrijven.

 

Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons op nemen. Stuur dan een e-mail naar: lekkerlandsportfestijn@hotmail.com