Team Molenwaard ActiefThomas Blankers – Sportconsulent Jeugd

“Mijn naam is Thomas Blankers. Mijn eigen sporten zijn voetballen en squash. Daarnaast geef ik graag trainingen in verschillende sporten.

Als sportconsulent in de Molenwaard wil ik zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen. Van jong tot oud, wij vinden het belangrijk dat er genoeg mogelijkheden zijn om te sporten en bewegen voor iedereen. Ik zal vooral aanwezig zijn op scholen en tijdens activiteiten zoals Ben Bizzie. Ik kijk er naar uit om jullie te zien tijdens mijn werkzaamheden in de Molenwaard!”


Henrieke Daniels – Beweegcoach Senioren

“Hoi! Ik richt me, net als Annika, op de senioren binnen Molenwaard. Zowel voor kinderen als voor senioren is het goed en belangrijk een actief leven te krijgen en/of te behouden.

Uiteraard voor de gezondheid, maar ook op sociaal – emotioneel en cognitief vlak heeft dit meer positieve uitwerkingen dan meestal gedacht wordt. We hopen voor iedereen een passende manier van bewegen te kunnen creëren, waarbij iedereen vooral veel plezier beleeft aan het bewegen.”Stan de Groot

“Mijn naam is Stan de Groot en Ik ben werkzaam als Beweegcoach Senioren voor Molenwaard Actief.  Afgestudeerd aan het CIOS in Goes tot sport- en bewegingscoördinator niveau 4. Ik ben ook gecertificeerd senioren sportleider en leefstijlcoach. Ik ben voornamelijk op de locaties van Present te vinden om het bewegen onder de ouderen te stimuleren.

Daarnaast ben ik ook enkele dagen in de week als sportconsulent op de basisschool in Nieuw-Lekkerland. Hier probeer ik in samenwerking met de leerkrachten het bewegingsonderwijs naar een hoger niveau te tillen. Het is geweldig om zowel jong als oud het plezier in bewegen te laten ervaren. Door onder andere het organiseren van te gekke activiteiten hoop ik hier een bijdrage aan te leveren. Graag kom ik zowel jong als oud snel eens tegen!”


Dieuwertje Walraven – Sportconsulent Jeugd

“Mijn naam is Dieuwertje Walraven. Ik ben 26 jaar oud en ik ben woonachtig in Gorinchem. Een aantal jaar geleden ben ik afgestudeerd aan het MBO Sportcollege te Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief bezig te zijn. Zo vind ik het erg leuk om verre afstanden te skeeleren. Ik ondersteun in het basisonderwijs bij de gymlessen en hou mij ook bezig met het organiseren van evenementen en het begeleiden van naschoolse activiteiten. Graag zie ik jullie snel een keer bij mijn werkzaamheden in de Molenwaard!”Roland Bos – Sportconsulent Jeugd

“Mijn naam is Roland Bos en ik kom uit Goudriaan, en werk bij GiGa Giessenlanden als Sportconsulent.

Bij Molenwaard Actief ga ik mezelf vooral richten op het bewegingsonderwijs op de scholen. Ik ga het bewegingsonderwijs beter maken, de docenten ondersteunen en helpen bij de gym lessen. Daarnaast ga ik mezelf bezig houden met verschillende andere activiteiten binnen Giessenlanden zoals pauzesport, naschoolse activiteiten en leuke sport activiteiten.

In mijn vrije tijd doe ik zelf ook aan sport; ik ben actief voetballer bij VVAC in Ottoland. Ik speel hier in het 1ste elftal.”