Team Molenwaard Actief

Het team van Molenwaard Actief stelt zich graag aan u voor!


Marion Maas – Sportconsulent Jeugd

_T1A7635

Mijn naam is Marion Maas. Na opleidingen aan het CIOS en de Sporthogeschool ben ik sinds 1 april werkzaam als Sportconsulent bij Molenwaard Actief.

Het team van Molenwaard actief zet zich in om zowel jong als oud meer aan het bewegen te krijgen en bewegen leuk te vinden.
Zelf ben ik nog erg fanatiek in voetbal en geef ik turnles les bij een turnvereniging.
Als sportconsulent zult u mij vooral tegen komen bij de gymlessen. Samen met Melanie ga ik proberen het bewegingsonderwijs op de scholen te verbeteren. Ook zullen we werkzaam zijn buiten schooltijd. We gaan veel verschillende activiteiten organiseren om de kinderen uit de gemeente Molenwaard kennis te laten maken met veel verschillende sporten. We zijn hiervoor in contact met sportverenigingen uit de buurt, zodat de kinderen echt gaan ervaren wat de sport inhoudt. Op deze manier hopen wij dat de kinderen uit Molenwaard nog enthousiaster worden om te gaan sporten. Ik hoop jullie allemaal terug te zien tijdens de sportactiviteiten.

 

 


 Melanie van Rooijen – Sportconsulent Jeugd

_T1A7622

Mijn naam is Melanie van Rooijen. Als Sportconsulent ben ik natuurlijk gek op sporten en ben ik regelmatig aan het skaten, zaalvoetballen, surfen of aan het sporten in de sportschool.
Op de Haagse Hogeschool heb ik de Academie lichamelijke opvoeding gevolgd. Een opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding.
Binnen mijn functie als sportconsulent hoop ik iedereen aan het sporten te krijgen! Sporten is natuurlijk heel gezond, maar daarnaast ook erg leuk! Ik zou iedereen willen aanraden om lekker te gaan sporten. Naast het sporten in de sportschool of bij een sportvereniging kun je er natuurlijk ook zelf op uitgaan voor wat extra beweging of gezellig bij ons mee komen doen aan de sportactiviteiten van Molenwaard Actief!!

 

 

 


Thomas Blankers – Sportconsulent Jeugd

Mijn naam is Thomas Blankers. Ik kom net van de Haagse Academie voor Lichamelijk Opvoeding (HALO) in den Haag.
Mijn eigen sporten zijn voetballen en squash. Daarnaast geef ik graag trainingen in verschillende sporten. Vanaf 1 september 2016 ben ik werkzaam voor Molenwaard Actief.
Als sportconsulent in de Molenwaard wil ik zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen. Van jong tot oud vinden wij het belangrijk dat er genoeg mogelijkheden zijn om te sporten en bewegen. Ik zal vooral aanwezig zijn op scholen en tijdens activiteiten zoals Ben Bizzie. Ik kijk ernaar uit om jullie te zien tijdens mijn werkzaamheden in de Molenwaard!

 

 

 


 Annika Jabroer – Beweegcoach Senioren

_T1A7044

Heel Molenwaard Actief! Van de jeugd op de basisschool tot aan de oudste inwoner van de gemeente Molenwaard. Mijn naam is Annika Jabroer en ik zet me voor het project voornamelijk in om zoveel mogelijk 60-plussers in beweging te krijgen. Van sportief wandelen tot dansen, volleybal, tennis, gymnastiek, nordic walking of koersbal. Ook voor senioren zijn er enorm veel mogelijkheden om een leven lang actief te blijven!

Er is al van alles mogelijk in de gemeente Molenwaard, maar er zijn ook nog enorm veel kansen om bewegen onder senioren te stimuleren. Samen met mijn collega Henrieke probeer ik ook voor deze doelgroep zoveel mogelijk kansen te benutten en hopelijk ontmoet ik u snel bij een sportieve activiteit!

 

 

 


 Henrieke Daniels – Beweegcoach Senioren

_T1A7009

Hoi! Per 17 maart 2015 versterk ik het enthousiaste team van Molenwaard Actief.
Ik richt me, net als Annika, op de senioren binnen Molenwaard.
Zowel voor kinderen als voor senioren is het goed en belangrijk een actief leven te krijgen en/of te behouden.
Uiteraard voor de gezondheid, maar ook op sociaal – emotioneel en cognitief niveau heeft dit meer positieve uitwerkingen dan meestal gedacht wordt.We hopen voor iedereen een passende manier van bewegen te kunnen creëren, waarbij men plezier beleefd aan het bewegen.


 

 

 

Stan de Groot 

 

Vanaf februari 2017 ben ik werkzaam als Beweegcoach Senioren voor Molenwaard Actief. Mijn naam is Stan de Groot en afgestudeerd aan het CIOS in Goes tot sport- en bewegingscoördinator niveau 4. Daar ben ik afgestudeerd aan het profiel LOBOS ( Leraar Ondersteuner, Buurt, Onderwijs & Sport) en ben ik gecertificeerd senioren sportleider en leefstijlcoach. Ik ben voornamelijk op de locaties van Present te vinden om het bewegen onder de ouderen te stimuleren. Daarnaast ben ik ook enkele dagen in de week te vinden als Sportconsulent op de basisschool in Nieuw-Lekkerland. Hier probeer ik in samenwerking met de leerkrachten het bewegingsonderwijs naar een hoger niveau te tillen. Het is geweldig om zowel jong als oud het plezier in bewegen te laten ervaren. Door onder andere het organiseren van te gekke activiteiten hoop ik hier een bijdrage aan te leveren. Graag kom ik zowel jong als oud snel eens tegen!

 

 

 

Arjan Versluis – Projectcoördinator

_T1A7058

Molenwaard Actief is een mooie uitdaging. Als Projectcoördinator richt ik me, naast het coördineren van het project, op het realiseren van samenwerking. Want als project willen we zoveel mogelijk samenwerken met verschillende partners.

Samen op weg naar een sportieve samenleving in Molenwaard!

 

 

 

 

 

 


Marijke Bos – Cultuurcoach

Mijn naam is Marijke Bos. Ik ben 43 jaar in het primair onderwijs werkzaam geweest, daarna ben ik als cultuurcoach aan de slag gegaan binnen de gemeente Molenwaard namens Muziek- en cultuurcentrum Forte. Allereerst vind ik het heel erg fijn dat ook de christelijke scholen zijn aangesloten bij het project Molenwaard actief.

Ik draag Cultuur en Erfgoed een warm hart toe. Het is enorm belangrijk dat kinderen kennis maken en in contact komen met allemaal verschillende dingen. Niet ieder kind kan even goed leren met de vakken die er op school gegeven worden, maar naast het leren van Lezen, Taal
en Rekenen zijn er ook de creatieve vakken die kinderen plezier kunnen bezorgen, zodat zij zich op verschillende manieren kunnen uiten. Maar dan moet je er wel mee in contact gebracht worden. Dit kan door middel van muziek, theater, dans , beeldhouwen , werelderfgoed etc etc. Het is voor mij een uitdaging om zoveel mogelijk workshops te verzorgen na schooltijd zodat de kinderen kennis maken met verschillende muziekinstrumenten, met maat en ritme en wat voor klankkleur de muziekinstrumenten hebben etc.